Vores betragtelige afgørelse omkring hegn – enten støjhegn eller Skagenshegn

Vi udvider snart med en lille sød hundehvalp, kæresten og jeg. Derfor tog jeg og ham og oppede os til noget praktisk, som både jeg og ham i lang tid har henlagt. Vi skal anskaffe 1 hegn » http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn, rundt om vores domicil. Den beslutning er for os en stor beslutning & ikke rigtigt et arbejde, jeg og ham har ordnet mens ellers haveglade mig starter på at indkøbe ting ig terrassemøbler til udelivet og komme ud i haven. Så her i weekenden må det være tid.

Det fungerer ikk at bruge grunden der ikke er lukket med hegn, når kæresten og jeg jo inden for få dage skal have hundehvalp. Straks dukker spørgsmålet op om min kæreste og mig vil ha’ et romantisk Skagenshegn » http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/skagenshegn, eller et mere praktisk og skærmende støjhegn » http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn,.

Manden har begrundelser for støjhegn, der jo er vældigt praktisk og skærmer for støjen fra den store vej, ligger lige ved vores murermestervilla. Jeg forstår godt hans kernepunkter omkring det støjhegn. Mere romantiske mig vurderer bare at et hegn som det bliver temmelig tæt og højt. Det afkaster på den anden side også mere privatliv med et støjhegn. & jeg vil ozz godt kunne sætte lyserøde blomster ved hegnet.

Jeg selv ser efter det flotte Skagenshegn. Et Skagenshegn er flot hvidt og klassisk og nok en smule kolonihavehyggeligt. Det virker passende i højden, og hegnet matcher så fint med undertegnedes forestillinger om rigeligt med blomster nær vores kridhvidt hegn som et Skagenshegn vil gi’ .

Mon I læsere ville beslutte jer for det smukke Skagenshegn eller det mere praktiske støjhegn, såfremt I læsere lige som jeg og min mand levede op af ringvejen og skal vælge hegn? Inden længe ska’ få købt det skide hegn.