Vi rengør dine forældres dødsbo, så du er i stand til at komme videre i livet

At du har mistet din eneste tilbageværende forælder og står tilbage med deres hus fyldt med adskillige gamle møbler, er eventuelt den svære situation du er i? Her er du tit alt for presset til at fikse deres forladte dødsbo, for ikke at tale om de utallige genstande, dine forældre har fået samlet på under deres lange liv. Der er sikkert flere ejendele, du gerne foretrækker at tage hånd om, plus ting som den afdøde har testamenteret til andre familimedlemmer, men de tilbageblivende ejendele vil du gerne komme af med. Dette firma tilbyder en effektiv udvej – med hjælp fra os kan dødsboer ryddes, samt vi tilbyder derudover specialrengøring efterfølgende.

Du er af den årsag ej tvunget til at holde styr på andet udover at lade os vide, på hvilket tidspunkt vores virksomhed kan begynde, for idet dødsboer ryddes, bliver møblerne givet til familiemedlemmer og sælges på auktion. Vi kan garantere, at dit dødsbo vil være hundrede procent klart til nye købere, & bagefter vores specialrengøring bør du være sikker på, at her ikke bliver en eneste nullermand i boligen.

At du tilmed skal få orden på at afbestille deres regninger eller rydde op i deres kælder, forekommer det vigtigt at situationen ej bliver værre af, idet man netop har mistet et menneske, man elskede. Den specialrengøring, der er nødt til at gøres idet dødsboer ryddes, bør du lade os tage hånd om, så du får mulighed for at tage vare på dig selv.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>