Vi går til kornfrit hundemad fra butikken hvor jeg køber hestefoder fra almen hundemad

Undertegnede har medfølelse med min vovse, som har nogle maveømheder i de her måneder, men rygtet går, at det det at ombytte hundemad og gå over til kornfrit hundefoder bedrer situationen. Generelt shopper jeg kun hundemad fra den gode købmand, men man kan få leveret kornfrit hundefoder i den webshop hvor jeg finder hestefoder til Blue og Miscka.

Hestefoder opstøver familien og jeg på en hjemmeside, men vådfoder køber vi før i tiden kun i Superbest. Jeg vil nu afprøve at fylde hunden med kornfrit hundefoder bestilt sammen med hestenes hestefoder og se, hvor vidt sådan et foderskift gør en forskel. Den følgende rekvirering af hestefoder forudbestiller jeg eller min mand på lørdag, og så ser vi hvordan det går.

En vaps er oprindeligt ikke kreeret til hundemad med hvede og majs, så personligt tror undertegnede at kornfrit hundefoder udelukkende med kød, grøntsager og bær fungerer mere optimalt for vapsen. Førhen har undertegnede ikke gået op i specielt hundemad til mine hunde, men et foderskift er sandsynligvis obligatorisk med ordentligt kornfrit hundefoder, så vi har en glad og frisk Freja igen.