Travlhed, aftaler med veninderne + et kursus i personlig planlægning og effektivitet

Kender jer læsere til et såkaldt kursus i personlig planlægning og effektivitet? Nu for tiden er småstressede mig ganske busy på grund af mit arbejde og bloggen. Kanske en anelse for busy. For tiden kan jeg mærke hvordan jeg taber mit overblik, fortrænger at beslutte mig for hvad jeg bør bruge min tid på og samtidig lander i en tidsrøver på Instagram og Facebook. Jeg kender flere, som har oplevet det samme. Jeg havde derimod ik gennemtænkt, at jeg ku’ gøre noget ved det inden jeg fik anbefalet et kursus i personlig planlægning og effektivitet. Det virker da til at være oplagt for moi dat deltage i sådan et kursus i personlig planlægning.

i søndags allerede fået en plads på et stk kursus i personlig planlægning og effektivitet sammen med min svigerinde Rikke-Viktoria.

. Vi skal blive bedre til at sige nej og se forskel på hvad for noget som er vigtigt, og hvad for noget som blot er tidsrøvere. Det bliver da så godt at lære mere om personlig planlægning – både når jeg har fri og i mit jobi.

Jeg har ik tidligere sat til personlig planlægning og effektivitet. Men hvis du googler om kurset, så virker det til, at du nemt får tiden retur ved at tage på kursus i personlig planlægning og blive skarpere.