Sønnike vil gerne på efterskole og mor her ser gerne at sønnike går efter en efterskole Midtjylland

Her for tiden går efterskolesnakken lystigt. Sønniken har taget initiativet, og som forældre støtter vi ham. Dette er især gældende i fald han går efter en efterskole Midtjylland (http://www.kongenshusefterskole.dk/om-skolen/mer-einformation/efterskole-i-midtjylland-med-design-musik-og-sport.html), så han ikk er virkelig langt fra vores hus. Som mor håber jeg barevirkelig en efterskole Midtjylland i stedet for f. eks. en Københavnsk skole.

En af knægtens aller bedste venner skal samtivis med vores søn på efterskole Midtjylland eller omegn. De to knægte går begge op i teknik og programmering, men de ved ikke helt hvorvidt de foretrækker at følges på den samme efterskole Midtjylland. Det er jo betryggende at kunne kende en anden den første uge, men på den anden side er drengene blevet rådet til at ik at tage afsted med vennerne på efterskole Midtjylland for for alvor at blive selvstændig.

Den ældste beskæftiger sig med træning, mad og teknik. Sønniken går op i sundhed, vil gerne starte til boksning og drømmer om at være med til den der robotbygningskonkurrence. Så et styks efterskole Midtjylland, hvor min søn får tid til at efterprøve hobbyen med træning/fitness og teknikprogrammering googler vi efter.