Sommerferiesejlads på vandet – kæresten og mig er igang med duelighedsbevis ved speedbådskørekort Århus

Keld & Undertegnede er lige startet på at tage duelighedsbevis - http://www.dksp.dk/duelighedsbevis, . Duelighed - http://www.dksp.dk/duelighed, er egentligt et pudsigt ord. Det her duelighed er en form for speedbådskørekort Århus - http://www.dksp.dk/speedbaadskoerekort-aarhus, , der gør at mig & ham bagefter kan låne en speedbåd og tage ud at sejle rundt til sommer.

Kæresten og mig har i lang tid haft tanker om at vi skulle få det her bevis på duelighed, idet vi holder af sejllads og havvandet. Onkel Birger har duelighedsbevis og jeg har ofte været med ham på vandet og tænkt på personligt at tage duelighed. Både sejlturene og humøret i diverse havne, hvor folk kommer hinanden ved efter en dag på vandet med hyggesnak, god mad og bobler sætter jeg pris på. Dermed skal der et styks duelighedsbevis fra et sted med speedbådskørekort Århus til.

Derfor forhørte smarte mig ham, hvordan man tager duelighedsbevis, og så kommenterede han om speedbådskørekort Århus. Min onkels anbefalede sted er placeret nær undertegnedes arbejde i Århus, så derfor er speedbådskørekort Århus ideelt. Dermed kan kæresten og jeg tage duelighedsbevis lige efter studie og job.

Sejler I? Har I duelighedsbevis, tager nogle af jer duelighed kursus her i år, eller kender I steder med speedbådskørekort Århus?