Sejt LED spot

Jeg ligger inde med en Segway, og jeg er glad for at trille rundt på den i Roskilde. Sjovt synes jeg, det er, og herforuden er der flere gode ting med det – fx skal du ej sidde i en lang kø ude på gaden, samt arbejde hårdt, som idet du cykler. Nyligt kom jeg på ideen at udbygge min Segway vha. LED spot. Rigtig cool ville det være at påsætte LED lys på min Segway, da jeg så kunne køre ture, idet det er mørkt og lyse vejene op med LED spottet. Jeg har dermed kigget på forskellige varianter af LED lys på nettet, og jeg har opdaget nogle særdeles cool røde LED lys. Jeg har snakket med en kammerat, der er håndværker, og han har sagt ja til at påsætte LED lys på min Segway. Tillige foreslog han, at jeg kan påsætte musik på Segway’en. Ret fedt kunne det være. Jeg kan ikke vente med at komme ud at køre en køretur om aftenen på min Segway med både god musik plus LED spot. Mit gæt er, at hele byen vil være misundelige, når de kører på cykel el. sidder i en kø på vejene. Vil du gerne prøve en Segway? Rekommandere den kan jeg helt klart. Det er meget sjovt, og det bliver endnu mere morsomt med LED spot & musik!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>