Såfremt du ønsker dig en tattoo, føles det væsentligt, at du finder en ordentlig tatovør København

Jeg har i lang tid været vild tilhænger af tatoveringer: sådan noget vil jeg jo ikke lyve omkring, specielt på grund af at jeg nu har overkroppen dækket. Jeg erindrer sagtens da jeg fik min 1. tattoo, for det var et specielt øjeblik, og jeg fik anvendt flere uger på at vælge billede. Det føles altid besværligt med ens 1. tattoo, hvis man bevæger sig fra en naturlig, usmykket hud til at høre til gruppen af mennesker som har tatoveringer. Mange gange bliver folk evt. ej så begejstrede for tatoveringer, især i professionelle sammenhænge, når man skal være repræsentabel. Af den årsag bestemte jeg at få lavet min første tattoo på foden, hvor folk ikke får øje på den i arbejds tilfælde.

Jeg benyttede adskillige timer på at bestemme, hvad for en tatovør København, jeg skulle bruge. Først skulle det nok være en godkendt tatovør København, som er blevet uddannet omkring renlighed samt bruger gode nåle, & i tillæg hertil skulle tatovørens stilart passe med mit motiv. Bagefter jeg langt om længe valgte den bedste tatovør København såvel som bestemt, hvorledes min tattoo skulle designes, skulle jeg bare overleve nålenes smerte, & derefter var den færdig! Der gik heller ej mange år, før jeg overvejede andre tatoveringer, for jeg var godt nok enormt forelsket i min tattoo. I dag vælger jeg hver gang denne tatovør København til mine tatoveringer, og slutresultatet bliver altid en smuk tattoo, som jeg føler mig glad for at eje.