Personlig planlægning og effektivitet – kender I folk, der har været på kursus i personlig planlægning?

Kender jer læsere til et professionelt kursus i personlig planlægning og effektivitet? I øjeblikket er småstressede mig virkelig travl i forhold til arbejdet, vennebesøg, bloggen og øvrige fritidsaktiviteter. Måske en anelse for busy. For jeg kan opfatte at uopmærksomme mig mister overblikket, fortrænger at vælge hvilke ting jeg burde spendere min tid på og samtidig ender i tidsspildere så som Facebook og Instagram. Det er vidst ganske kendt for mange. Dog havde jeg ikk’ spekuleret på, at jeg ku’ det er noget, man kan ændre på før jeg blev forklaret om kursus i personlig planlægning og effektivitet. Sådan et kursus i personlig planlægning lyder oplagt for mig.

Personlig planlægning og effektivitet er ikke noget, jeg har taget mig tid til at sætte mig ind i. Men det lyder som om, at det er solid tid spenderet på at høre om personlig planlægning med mulighed for at blive mere effektiv i min hverdag. Med min travle veninde Karoline har jeg dælme tilmeldt mig et kursus i personlig planlægning og effektivitet i fredags. Jeg og hende trænger til mestre at sige nej og se forskel på hvad som er relevant, og de ting der bare er tidsrøvere. Jeg er overbevist om at det bliver skønt at komme i gang med personlig planlægning – både når jeg har fri og i når jeg arbejder professionelti.