Panserglas iPhone. Undertegnede har gjort min iPhone finpudset ved hjælp af skærmbeskyttelse i robust panzerglass

Så forekom uheldet igen igen. Undertegnede + Lene ville bare lige snuppe en selvportæt i bus 5a på vej hjem fra filmaften hos Arne, & i det øjeblik ryger selvsagt min iphone (som ikke havde skærmbeskyttelse {http://pavoscreen.dk/om-pavoscreen-skaermbeskyttelse} skabt i panzerglass {http://pavoscreen.dk/panserglas/panzerglass/}). Og så taber jeg den ikke bare. Nææh iPhone 3 op & frontglasset var ganske enkelt knust, nok fordi jeg ikke havde skærmbeskyttelse på. Vidste I, at I bare kan købe cool skærmbeskyttelse i panzerglass/panserglas til iphone {http://pavoscreen.dk/panserglas/til-iphone/}? PS staveplade mangler til panzerglass/panserglas til iphone? Sådan noget tænkte lille jeg ikk, at jeg kunne, meeen lille jeg har jeg købt skærmbeskyttelse skabt af panserglas til iphone – min nye iphone vil ankomme på posthuset lørdag.

Undertegnede ku’ tillige have researchet en bitte smule på muligheden for at reparere smartphonen, meeen jeg vil hellere anskaffe mig en splinterny panserglas iphone, pga at den sidste jeg besad var alligevel en iphone 3 (helt uden skærmbeskyttelse). Så en splinterny telefon samt panserglas til iphone nok være en meget fantastisk investering, når lille jeg flytter til Stockholm snart for at studere og gerne vil være en del af det hele derhjemme med min nye tlf nu med panzerglass skærmbeskyttelse.

Smarte mig har anskaffet iphone online og fundet en hjemmeside med heftigt pazerglass der giver skærmbeskyttelse. Jeg tænkte virkelig ikk, at man kan vælge panserglas til iphone. Filmen bliver absolut usynligt & tillige kan den skærmbeskyttelse lavet af panzerglass gøre, hvordan jeg helt ubekymret kan opholde smartphonen og med nøgler og andet uden et slidt case til at beskytte.

Så jeg er absolut jubelglad for sådan en bestilling af skærmbeskyttelse af panzerglass/panserglas til iphone mobil.