Oktoberfest med oktoberfest kostumer

Jeg glæder mig til halloween. Hvad med dig? Min ven og jeg skal til firma-udklædningsfest i efteråret, og pga. det skal jeg skaffe de kostumer, som vi skal have på. Det er sågar også i efterårsmånederne, der er oktoberfest, som oprindeligt kommer fra Tyskland. Til oktoberfesten bærer man oktoberfest kostumer, der er tyroler-kostumer. En masse forskellig halloween udklædning har jeg overvejet. Derfor var jeg i kostumeforretningen på hovedgaden i går. De havde kostumer i stor stil, og der var mange gode at vælge imellem. I kostumebutikken havde de meget halloween udklædning og i øvrigt oktoberfest kostumer, men herudover ganske mange nyttige genstande = sminke, masker og parykker, osv. For at få inspiration startede jeg med at se på kostumer. Dernæst ville jeg se på masker, parykker & sminke, og også her var der særdeles mange produkter. Det endte med, at jeg købte to særdeles sjove dragter. Efter jeg havde endt købet af kostumer, tog jeg hjem til min kollega for at vise ham den halloween udklædning, jeg havde købt. Han blev munter, idet han regnede ud, at vi skulle klædes ud som vampyrer. Jeg glæder mig til at se mig og min kammerat i de dragter, jeg har købt. Jeg ser yderligere frem til at se kollegaernes dragter. Jeg har på fornemmelsen, at vi bliver uhyggelige i udklædningerne. For øvrigt nævnte jeg de der oktoberfest kostumer, hvorefter vi snakkede om, om vi skulle tage til en oktoberfest. Af en eller anden grund er udklædningsfester for det meste altid lidt mere sjove end normale fester. Det skal nok blive en skæg firmafest.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>