Nyt job samt studering af forstøver spray, autojet spraying system og el sprøjtepistol

Min kæreste har fået job et sted, som sælger spraying system, forstøver spray, el sprøjtepistol og autojet. Hvad for nået tænker I sikkert, hvilket også er min første tilbagemelding. Jeg aner faktisk ikke hvad autojet spraying system og el sprøtjepistol kan benyttes til. For mig er et stk forstøver spray en ting man bruger til forstøvelse af mine roser på altanen. Hihi. Jeg bliver nok klogere, når gemalen returnerer fra sin første dag på arbejdet.

En el sprøjtepistol er beregnet til at coate ting eller medicin, sprøjtemale eller til rengøring og desinfektion. Alt sammen på fabrikker og i industrien og den slags industrivirksomheder. Som jeg har opfattet det. Autojet er så vidt jeg har forstået et spraying system, der kan være specialfremstillet ud fra kravet hos produktionsfirmaet. Sådan et spraying system kan såvel komme med dyser, rør og pumper, og min gemal skal supplere ved at installere og vedligeholde kundens Autojet spraying system. En interessant opgave for min mand.

Det kommer til at være fascinerende hvorvidt snakkende mig kommer til at blive en god fortælle noget, de indlende dage på job. Måske underretter han mig vedr. hvad en el sprøjtepistol benyttes til og omkring dette autojet spraying system, forstøver spray til industrivirksomheder i stedet for blomster. Det er bestemt cool at han fik job og han ser frem til at komme i gang.

Ja som I sikkert har bemærket har undertegnede læst en smule vedrørende forstøver spray, spraying system, el sprøjtepistol og autojet så jeg kan sætte mig bare en smule ind i min gemals kommende arbejdsopgaver. Jeg jobber handikaphjælper, og Silas kender bestemt også til sygdom og pleje for at sætte sig ind i det arbejde jeg udfører.