Ny kæreste arbejder med slibematerialer, slibebånd samt slibeskiver

Grej & håndværk kan ik siges at være undertegnes skarpeste side. Kæresten foretager diverse pligter ude ved en haveanlægger og ved en gulvmand. Derfor anvender fyren slibebånd - katalog.prebenz.dk/slibning–slibeband – , maskiner, slibeskiver - katalog.prebenz.dk/slibning–slibeskiver – og slibematerialer - katalog.prebenz.dk/slibning – i arbejdet med at afhøvle gulvplanker og pynte på beton m.m..

Jeg forstår en smule omkring slibebånd, slibematerialer samt slibeskiver. Men værktøj som dette er blandt arbejdsopgaverne hos denne bloggers friske praktiske gris af en mand. Som jeg kan forstå det, så kan fagpersonen bruge slibebånd, slibeskiver samt slibematerialer til slibning og polering. Måske fliser Slibeskiver + slibebånd kan vidst nok også sættes på boremaskiner.

Jørgen klarlagde for mig som kæreste, hvordan og hvorledes han i sit arbejde arbejder med slibeskiver, slibematerialer samt slibebånd i arbejdet. Samtidig med at de også anvender slibebånd, slibeskiver samt slibematerialer ifm arbejdsopgaverne med haveanlæggelse. Nogle af vennerne overvejer at flytte i hus, så det er sandsynligvis ik en helt ringe viden at have.