Mon det er en mulighed for mig at lytte fascineret til omtale af dumpere, minilæssere, gravemaskiner og dozere

Brormand har scoret arbejde med dumpere, minilæssere, gravemaskiner og dozere. Han var fuldstændigt opstemt, forleden da han nævnte det, og min feedback var egentligt bare … øøh hvad er det? Jeg havde ikke før min brors nye arbejde hadt kendskab til dumpere, dozere og minilæssere, og gravemaskiner har jeg slet ikke taget stilling til. Men nu har broderen klaret noget uddannelse i at behandle sådanne minilæssere, dumpere, dozere og gravemaskiner.

Min familie og undertegnede ses stort set hver uge til middage og brætspil i weekenderne eller til James Bond-aftener eller biografture. Så jeg vil nok som følge deraf komme til at opfange mere vedrørende hans betjening af gravemaskiner, dumpere, dozere og minilæssere. Helt fint. Som søster er jeg klar på at tale med om gravemaskiner, dumpere, minilæssere og dozere, så længe min søde bror altid virker frisk på at høre vedrørende massage, ansigtsbehandlinger og shellack, hvilket lillesøster jo arbejder med.

Men tag det bare roligt. Minilæssere, gravemaskiner, dozere og dumpere bli’r ikk det faste emne på bloggen. Kun hvis jeg starter på en sekretærtjans i den samme firma en dag.