Mine unger har fået trampolin og nu vil mor her kun rekommandere trampoliner

Jeg & børnene har gået med på trenden med et styks trampolin og siden jeg opsatte den, har mine unger egentligt ik været ind i huset. Trampoliner er virkelig skønt. Hvorfor vidste jeg ikke det. Nu er der helt tyst inde i huset, efter at jeg fik sat den trampolin op. Hurra.

Mine forældre og jeg valgte at købe trampolin da langsomme mig var ud til legeaftaler hjemme ved venner, der springer rundt i deres trampoliner i baghaven. Der lagde jeg mærke til, at både tøsen og knægten bare er himmelhenrykte over muligheden for at kolbøtte rundt i trampolin. Så pengene fra jul skulle absolut bruges på et styks trampolin. Morbloggeren her kan bestemt vende tommelfingeren opad for trampoliner. Trampoliner er selvfølgelig ikke forhavens mest æstetiske legetøj, men det giver skæg og god ballancetræning for mine unger.

Rose-Mynte og Mattias er med tiden blevet overvejende selvstændige og de starter selv deres lege på egen hånd. Lørdag kom ungerne op uden at vække mig, hapsede nogle cornflakes og var derefter rendt ud til deres yndlings trampolin. Har I også trampoliner til ungerne? Hvis I ikke har det vil jeg absolut rekommandere at investere i sådan en trampolin.