Mine erfaringer med højskoler – det var lige mig at være elev på et højskoleophold

Overvejer du højskoler - https://www.uldum-hojskole.dk/, ? Personligt jeg et stykke tid , om højskoler var noget generte mig ville bli’e pjattet med, men nu imens jeg netop har gjort mit højskoleophold - https://www.uldum-hojskole.dk/hoejskoleophold-paa-uldum-hoejskole/, færdigt så vil jeg 100 % nævne, at det har været amazing. Højskoler figurerer med ret mange forskelligartede fagområder. Jeg havde undervisning i bl.a., men andre højskoler foreslår højskoleophold der fokuserer på sport, teater eller fotografi – ligesom efterskoler.

For dig som at der ikke helt ved, hvilke studier du vil er højskoler funktionelt. Eller for dig der vil tage et pause-år og dropper at arbejde som assistent frem for højskoler. Du kan sagtens tage både fritidsarbejde plus højskoler. Jeg var bare så bekvem og tog på højskoleophold uden fritidsjob.

Mens jeg rendt rundt i niende og et år på efterskole var cool turde jeg ikke tage på efterskole. Men nu hvor jeg har gået på HF har det lange højskoleophold været det bedste. Tydeligvis er der fag men højskoler er bestemt ikke ligesom gymna. Man hygger sig på et højskoleophold og der er ikke noget med at skulle til eksamen til sidst. Et mega fortrin ved højskoler, skulle du spørge mig.