Min veninde koger sine hjemmelavede karameller mens mindre køkkenkyndige jeg bruger gerne penge på Svaneke Karameller og chokolade fudge

Jeg har kendskab til flere om virker glade for alt med lakrids som er blevet ret skattet. Faktisk er jeg mere til chokolade fudge & karameller. Undertegnedes fuldkommen udvalgte karameller er de lækre Svaneke karameller. De koster lidt mere i forhold til de kendte karameller, men uuuh så labre de er. Den karameller og chokolade fudge fås såvel som bløde og hårdere variationer, og stedet kreerer for eksempel karameller der smager af lakridspulver, mynte og passionsfrugt. Love it.

Jeg er egentligt en smule forundret over, at karameller såsom Svaneke karameller ik scorede samme bevågenhed som lakridsen. Men jeg har jo mine karameller samt min chokolade fudge ude for kærestens interesse. Snackende mig nyder de gode karameller som en lille snack og går rundt med Svaneke Karameller liggende i min taske . Når jeg tager bussen Fra Christianshavn fra fyraften, så fortærer undertegnede en enkelt eller to.

Jeg introducerede min barndomsveninde Nana for Svaneke karameller og chokolade fudge. Pigen er faktisk kommer til at blive temmelig henrykt over særligt chokolade fudge. Egentligt så vild at hun idag fremstiller fudge og karameller selv. Vildt nok. Jeg kunne evt. efterleve veninden med selvgjorte karameller, men jeg har ikk overskud og tid til at kreere i køkkenet, så i stedetbruger jeg mine penge på de gode Svaneke karameller.