Min søde datter & jeg er på udkig efter en efterskole sjælland – rigtig gerne en temmelig billig en!

Min fortrinlige datter tager et ophold på efterskole efter sommerferien!! Dét er en ting hun selv har fået ideen til! Men sagerne forholder sig sådan, at jeg også er helt overbevist om, at et ophold på en efterskole er en vanvittig god ide!! Hun har desværre været tilknyttet en folkeskoleklasse, hvor der har foregået tonsvis af mobning!! Det er ikke alene vores dejlige datter, at denne form for mobning er rettet direkte mod, men det har skabt en super skrækkelig stemning og omgangstone. Og jeg tænker helt sikkert, at det er noget godt, at hun tager væk fra den dårlige stemning… Hun vil gerne blive indskrevet på en efterskole sjælland. Dét har hun afgjort med sig selv, af den årsag at det er et lille stykke væk fra hendes forældre = os… Men samtidig ik´ så langt væk, at det tager tusind timer at rejse hjem når det er weekend! Hun går koloenormt meget op i moderne dans, så vi søger en skole, hvor de kan tilbyde efterskole dans… Hun har danset meget siden hun var en lille rolling, & har også altid holdt meget af at være på… Af den grund vil hun også gerne opstøve en skole, hvor der er mulighed for, at man ka udføre efterskole teater!

Der er ik’ tvivl om, at vores datter årsophold på en efterskole sjælland er en super ide. Men på samme tid må jeg da også sige, at det bliver trist, at hun for nogen tid flytter fra os. Jeg tror helt sikkert, at det er fordi, at hun er den første rolling, som forlader skuden… Heldigt for mig har vi stadigvæk fem derhjemme, vi kan nusse om. Jeg er slet ikke tvivlende omkring, at vores dygtige datter med tiden bliver glad for at ku udtrykke sig med både efterskole dans samt efterskole teater!! Så selvfølgelig skal hun tage af sted, også til trods for, at hendes mamma har lidt (meget!!!) svært ved at give slip!! Jeg gik jo selv på en efterskole sjælland, så jeg forstår, hvor sjovt sådan et efterskoleophold ka være!! Jeg havde en super duper tid på efterskole, & dét under jeg hende selvfølgelig også!! Dét har hun fortjent efter nogle meget svære år!