Mange erkender, hvor enorm en betydning et veletableret butiksinventar har.

Nu sker det snart! Jeg kommer til at åbne min koncept forretning! Jeg er overdrevent lyksaglig & tænker at forretningsindvielsen skal fejres. Men jeg er absolut også på udkig efter efter hjælp.

Kollegaerne og jeg står konfronteret med den udfordring at skulle dekorere forretningen og jeg kunne godt tænke mig at modtage kloge råd angående butiksinventar. Jeg skal inden så længe til at vælge hyldeforkanter, et nyt hyldesystem, varesikring & en brochureholder, der skal udsmykke indgangspartiet. Jeg mener, at markedet er overdrevent stort! & jeg er akkurat nu meget tøvende, så alle tricks er ekstremt værdifulde! Jeg er bevidst om, hvor essentielt det er, at min shop fremtræder indbydende for mine fremtidige besøgende. Af den grund er det samtidig vigtigt, at jeg finder det mest perfekte butiksinventar.

Jeg har i sinde at bruge penge på et butiksinventar, der er meget hipt, fordi det er den stilart, jeg selv allermest holder af…

Min kusine har bekendtgjort for mig, at akkurat siden jeg var et lille pus, har jeg sagt, at jeg når jeg blev ældre ville bygge noget op fra bunden. Ergo er det en kolossal drøm, der lige for tiden realiseres. Men jeg tænker helt sikkert også, at der er ovenud meget at se til lige nu og her. Jeg lægger derfor komplet vågen om natten og gør mig tanker om hyldeforkanter, butiksinventar, hyldesystem, varesikring, samt hvilken brochureholder, der vil virke mest optimalt! Der er overdrevent mange afgørelser, der bare venter på at blive taget. Men glædeligt nok har jeg en familie, som står mig bi, og slyngveninder, der tilbyder en hånd med. Men alle disse mennesker er ikke særligt bevidste om hverken hyldeforkanter, butiksinventar, hyldesystem, varesikring eller hvilken brochureholder, der vil kunne fungere som rumfordeler. Således har jeg meget behov for jeres hjælpende hånd. Har I hørt om en konsulentvirksomhed, der er eksperter indenfor butiksinventar, som har mulighed for at bistå mig? Jeg er desværre ikke selv vidende om nogen, & jeg synes, at mine søgninger på internettet har været tidsspilde.