Manden og mig planlægger at opføre sådan en af de der carporte i træ/træcarporte som matcher til vores nye hus

Jeg og herren er som I måske ved startet på at bo i hus, og derfor skønner jeg også, hvis herren og mig vil forkæle os selv en stor garage. Jeg regner med at dét vil blive én af de adskillige labre træcarporte man kan få. er jeg heldigvis ligesindede. Undertegnede har faktisk overvejet garager f et par måneder og kunne i starten først finde flere ganske enkelt afskyeligt forfærdelige nogen, som slet ikke passer til den gamle villa. Gud ske tak og lov så fandt jeg ud af dét at jeg og gemalen kan erhverve os carporte i træ [http://shpavilloner.dk/andet/traecarporte], som slet og ret er virkelig fine. Damen her mener faktisk at de carporte i træ virker prægtige.

Jeg og gemalen skal træffe et valg om træcarporte grundet i at jeg synes, det er trættende ik at have et sted, hvor jeg kan rulle cyklerne ind, hvis det er koldt og hvor låsen kan risikere at sætte sig fast. Det falder sammen med at Herman godt kunne bruge at have én af de praktiske carporte i træ som en placering af motorpotten naturligvis, men endvidere til at placere værktøj, maling og tilbehør til bilen og sådan noget.

Nu skal jeg og herren blot komme frem til enighed omkring størrelse plus nuance, da carporte i træ er produceret i utallige slags typer. Min mand vil have en af de neutrale træcarporte, mens mig på tværs foretrækker træcarporte i lækre farver, som enten optræder eller matcher til vores nye hus.