Majoriteten spenderer gysser på en årlig slibning af deres dyt.

Jeg er den sprudlende glade ejer af egen virksomhed. Akkurat så længe jeg kan erindre, har livet som selvstændig været en hyppig eskapisme for mig! Det har evig og altid interesseret mig at være virksomhedsdrivende. Jeg har gennemlevet en kras opvækst, & jeg tror muligvis, at dét er derfor, at jeg er indehaver af et stort behov for at klare tingene selv. Der var ingen kære far til at guide mig. Gesjæften forhandler artefakter til det funktionelle hjem, for eksempel et plastvindue til en vinterhave, solarlux, udendørs foldedøre til en terrasseoverdækning, et pvc vindue og en plastdør til, hvor den er behøvet. Jeg håber dybfølt, at min forretning fortsætter med at være succesrig.

Når en køber går ind i butikken og spørger efter et nyt plastvindue, en bestemt type solarlux, en særlig vinterhave, et pvc vindue til deres terrasseoverdækning, nogle bestemte udendørs foldedøre, eller en funktionel plastdør, står jeg parat med min imødekommende rådgivning. Jeg er virkelig bevidst om, at et ophold i min forretning bestemt skal være en varm oplevelse. Selvfølgelig er jeg også engageret i, at de besøgende rent faktisk køber det plastvindue, den solarlux, den vinterhave, det pvc vindue, den terrasseoverdækning, de udendørs foldedøre, samt den plastdør, der alle er en del af mit varelager. Men som det mest essentielle efterstræber jeg et forhold til mine købere. Jeg ved samtidig, at det førnævnte tit er grundlaget for, at virksomheden drives med overskud. Jeg brænder for min virksomhed, & for at iværksætter, & bevise for alle dem, der ikke troede på mig, at jeg er god nok. Samtidig med dette brænder jeg for, at hjælpe mine kunder med at udvælge det helt formfuldendte plastvindue samt solarlux, & investere i den vinterhave, de altid har drømt om, det herligste pvc vindue til deres terrasseoverdækning, samt de udendørs foldedøre, og den plastdør, som de altid har drømt om. Min hjælpsomhed har den betydning, at jeg sover godt om natten.