Lidt vedrørende at have cateringfirma samt at behøve en palletank og yderligere plastkasser & termokasser

praktiske og robuste plastkasser (www.dtemballage.dk/produktinformation/plastkasser.aspx) til div. oplagning har undertegnede længe gået og manglet. Desuden har jeg brug for termokasser (www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastkasser/termo–koelekasser/termokasser.aspx) til at fragte grøntsager, fisk mm i min virksomhed. I går fik jeg så overvejelser vedrørende at benytte en palletank (www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastkar/ibc-palletanke.aspx) med taphane, når jeg vil af sted til børnearrangementer og firmafester og medbringe store mængder drikkevarer. Jeg har gud ske lov faldet over en tilregnelig webshop, der afsætter palletank, termokasser samt plastkasser og lagt en bestilling både plastkasser, palletank & termokasser lige netop til mit behov.

Plastkasser bliver solgt i adskillige længder og bredder og sådan nogle plastkasser er ganske enkelt genialt funktionelle til transport og opbevaring af bl.a. grøntsager samt kød og fisk. F.eks. kan du købe foldbare plastkasser, så de ik fylder op, i den tid kasserne er foldet sammen. Det er den slags plastkasser, praktiske mig købte.

Termokasser skal jeg anvende til for ekselpel til at holde maden varm, mens jeg som selvstændig kører ud og transport af kolde fødevarer. De termokasser overvejende mig fik mig har en fornuftig dimension med låg og købt i en praktisk mørk farve.

Den smarte palletank opbevarer regnvand, fødevarer og rengøringsmidler. Adskillige som gør brug af sådan en palletank til at opsamle vand, men min plan er, at den tank for eksempel vil være ideel til læskedrikke, mens der er markedarrangementer. Muligvis skulle jeg faktisk lige som de folk jeg kender supplere med en palletank til havens regnvandsindsamling.