Kreere plastpaller højbede + noget at sidde på af plastpaller og træemballage

Jeg synes det er smart at bruge træemballage - jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31, , europaller - jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25, eller plastpaller - jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=42&menu_nbr=28, til alle mulige møbler. Og jeg påtænker desuden, hvor vidt jeg på samme måde kan lave noget at sidde på i haven eller perhaps køkkenbede af træemballage, plastpaller eller europaller. For ikke så længe siden har jeg fået et fad til bål i gave, og vi skal jo sidde på et eller andet, hvis jeg og vennerne skal varme marshmallows & snobrød og varme os ved flammerne. Jeg synes også, det er miljøvenligt og tjekket at finde på et design og udføre det.

Tænker I ligesom jeg, at det kunne være flot at have en del urtebede og taburetter, som du på egen hånd har snedkereret? Efter noget googling om urtebede af europaller og træemballage er konklusionen, at flere råd foreslår plastpaller i stedet. Bevæggrunden til det at er køkkenhavens rødbede, spinat og kartofler. Men hvis man bruger plastpaller skulle der ik være nogen sundheds fare.

Til møbler, som jo ikke får kontakt med grøntsager og krydderurter kan du sagtens bygge i europaller og træemballage som materiale. Jeg bør som jeg har forstået det uden problemer kunne designe stole og den slags til at sidde på ud af træemballage og europaller lige meget om det er trykimprægneret. Borde kreeret i træemballage og europaller er sandsynligvis ikke så godt. Til det foretrækker jeg at bruge plastpaller som alternativ, så min aftensmad.