Karneval i aalborg inklusive sambadans, undertegnedes valg af karnevalskostume samt smukke, hotte karnevalskostumer på danserne

Karneval i Aalborg [dramashop.dk/kostume/category/karneval-i-aalborg-228] – Jeg kan klart se klare billeder for mig. Mig & tøserne klædt i glimtende, fine karnevalskostumer og derefter kun skabe en fest og sambadanse ud i natten. Jeg har mødt en frøken, som øver i at deltage og skabe en fest til karneval i Aalborg i et fint karnevalskostume. Det ku’ være fedt at drage afsted og møde vores veninde og se, hvor god pigen er blevet. Vi vil rigtig gerne opleve den optræden.

Mor her vil bestemt gerne til karneval i Aalborg med karnevalskostume på fjer og glimmer. Moi har en stor kærlighed til fest i gader og parker og karnevalskostumer. Og jeg har samtidig hørt, at karneval i Aalborg er en kæmpe festival og med mange deltagere. Har I medvirket iklædt karnevalskostumer og glimmer? Så må I gerne give mig besked?

Sidste år var jeg til fælledparkens karneval, men jeg hørte, at karneval i Aalborg er større. Og det har sørme ind imellem været lidt tungt i Fælledparken, hvor absolut danserne var iført karnevalskostumer. Derfor vil jeg afsted til karneval i Aalborg klædt i karnevalskostume, glimmer/glitter og fjer. .