Kan nogle af jer rekommandere et billigt sted der afhænder både panserglas til iphone 4s/skærmbeskyttelse iphone 4 plus glas til iphone 5/panserglas til iphone 5s til min hjerteveninde og jeg der i den seneste tid var temmelig klodset

Forleden ringede bedsteveninden Helena sørme næsten grædende. Hun fik netop smadret hendes iphone, og hun evnede netop taste mit nummer ved at taste på glasset. Arhmenaltså så fummelfingrede hende og jeg er.

I tirsdags var undertegnede så klumret ud af hånden at tabe mobilen. Naturligvis blev skærmen smadret – jeg er tydeligvis gadens mest klumrede. I dagene efter går jeg og funderer over at få repareret den og opstøve nyt og fint panserglas til iphone 5s eller måske kun noget billigere glas til iphone 5.

Den store klapjagt efter panserglas til iphone 5s og skærmbeskyttelse til iphone 4

Så i øjeblikket google-søger vi begge 2 af sted efter skærmbeskyttelse iphone 4, panserglas til iphone 5s, panserglas til iphone 4s og glas til iphone 5. Utallige virksomheder har fine anbefalinger og som indkræver meget fair takster. Vi skal jo ikk leve uden glas til iphone 5 eller skærmbeskyttelse iphone 4, så i gang med med at vælge snarest.

Undertegnede tænker hende og jeg udpeger glas til iphone 5/panserglas til iphone 5s plus skærmbeskyttelse iphone 4/panserglas til iphone 4s en af de nærmeste dage og drager mod butikken. Så skifter de nok panserglas til iphone 4s og glas til iphone 5, mens min bedsteveninde og jeg bliver i nærheden.

Har I også fået nyt glas til iphone 5, panserglas til iphone 5s, panserglas til iphone 4s og skærmbeskyttelse iphone 4? Eller er hende og jeg slet og ret Hellerups kluntede? Ikke en eneste af vores øvrige kammerater smadrer nogle af de ting, de er glade for, så de har slet ik nogen viden om panserglas til iphone 5s eller ekstra skærmbeskyttelse til iphone 4s. Så dem kan vi ikke gå til.