Jeg pønser på at få flere ultralydsscanninger hos speciallæge Niels Lund

Gynækolog klinik Fyn – evt. gynækolog Niels Lund

Min mand og jeg er gravide men det var en turbulen proces, så derfor planlægger jeg at gå hos en gynækolog klinik Fyn til flere scanninger. Efter min mand og jeg først droppede præventionen varede det langt over 2 år hvor der ikke skete noget, og vores læge var lige ved at råde os til en speciallæge klinik Fyn til udredning og behandling. Dengang googlede jeg selv på ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på Google og faldt bl.a. over gynækolog Niels Lund der er en gynækologklinik nær, hvor vi har lejlighed i Middelfart.

Jeg blev gravid og alle bekymringerne om sædkvalitet og ægløsning forsvandt en ufrivillig abort. Jeg og min mand prøvede ikke at lade os slå fuldstændigt omkuld, men det var en periode, hvor vi var kede af det og i elendighed over den baby, som vi havde drømt om så længe.

Henvise til speciallæge klinik Fyn – fx speciallæge Niels Lund

Her 8 måneder efter er vi så gravide igen. Lægen har fortalt os, at en speciallæge klinik Fyn skal holde særligt øje med mig, så hendes kollega vil henvise os til en gynækolog klinik Fyn. Vi har også tjekket lidt telefonbogen hvor vi igen har bidt mærke i blandt andre speciallæge Niels Lund. Jeg vil gerne gå hos en praxis som for eksempel speciallæge Niels Lund og blive holdt nøje øje med og få tilbudt yderligere scanninger, så jeg er tryg under graviditeten, og specialister kan hjælpe, skulle der igen kommer komplikationer. vi tror at den ekstra tryghed i sig selv kan være positivt.