Jeg pønser på at deltage i flere ultralydsscanninger ved gynækolog Niels Lund

Gynækolog klinik Fyn – evt. gynækolog Niels Lund

Manden og jeg har testet positiv men det var et ustabilt forløb, og derfor har jeg snakket om at tage til en gynækolog klinik Fyn og få flere ultralydsscanninger. Fra min mand og jeg først stoppede med præventionen gik der mere end 2 år hvor der ingenting skete, og vores læge var derfor ved at anbefale os til en speciallæge klinik Fyn (http://xn--speciallge-middelfart-m3b.dk/speciallaege-klinik-middelfart-fyn) til udredning. På det tidspunkt googlede vi selv på ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på Google og læste blandt andet om gynækolog Niels Lund hvilket er en praksisklinik nær, hvor vi har lejlighed i Middelfart.

Vi blev med bebs og alle ængstelsen om ægløsning og sædkvalitet forduftede en ufrivillig abort. Min mand og jeg prøvede at holde os oppe, men det var en periode, præget af bedrøvelse og smerte som følge af det tabte barn, som vi havde ventet så længe på.

Visitere til speciallæge klinik Fyn – eksempelvis speciallæge Niels Lund (http://xn--speciallge-middelfart-m3b.dk/)

Nu et halvt år efter er jeg så med barn igen. Vores læge tænker, at en speciallæge klinik Fyn skal holde særligt tjek på mig, så den praktiserende læge visiterer os til en gynækolog klinik Fyn. Vi har selv researchet lidt den gamle telefonbog og har igen lagt mærke til blandt andre speciallæge Niels Lund. Jeg vil gerne gå hos en speciallæge klinik som eksempelvis speciallæge Niels Lund og få tilbudt flere ultralydsscanninger og blive fulgt, så jeg er tryg under forløbet, og speciallægerne kan gribe ind, hvis der endnu en gang kommer komplikationer. Jeg er sikre på at sådan en ekstra ro af sig selv kan være positivt.