Jeg plus søs bliver ikke samstemmige hvis det kommer til lejeboliger – lejebolig Østerbro/lejebolig Hellerup eller lidt billigere lejebolig Vestsjælland/lejebolig Sydsjælland

Jeg & søster er på samme tid på udkig efter lejeboliger (nordichousing.dk). Jeg og min søster har talt hvorvidt at jeg og hende kunne lede efter et par lejeboliger i fællesskab og logere sammen med hinanden eller tæt ved hinanden. Men den ide dutter ik’. Hende og jeg er meget forskellige, og mens jeg googler på lejebolig Hellerup eller lejebolig Østerbro (nordichousing.dk/lej-en-bolig/koebenhavn-oe), så drømmer min søster om lejebolig vestsjælland (nordichousing.dk/lej-en-bolig/vestsjaelland) eller lejebolig sydsjælland.

Jeg er meget en storbypige, som holder af at gå i byen og tage på cafe. I stedet drømmer søster om at droppe præventionen senest når kæresten er blevet midt tyverne, og hun foretrækker at residere i et område der har frugthave plus et trygt nabosammenhold. Vi søger begge efter hyggelige lejeboliger, men vi søstre skal vidst ik liiige rykke i kollektiv, som jeg og søs Hende og jeg bør vist ikke liige bo i fællesbolig, trods at hende og jeg samtidig eftersøger lejeboliger. Så københavnerglade jeg går efter lejebolig Østerbro eller lejebolig Hellerup, hvor du er tæt på byen, dog mod den pænere ende af byen. Og Vigga-Sofia overvejer et styks lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Sydsjælland. Til gengæld er os søstre enige omkring at det er på Sjælland, vi skal have lejeboliger. Haha.

Lejebolig Sydsjælland og lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Hellerup/lejebolig Østerbro. Jeg og søster taster uens ønskeplacering ind for de lejeboliger, når vi eftersøger, men vi kan støtte hver andre med at holde styr på regler for fremleje, de bedste formidlere af lejeboliger og lejekontrakter.