Jeg ledte efter gynækolog klinik Middelfart

Gynækolog klinik Middelfart

Jeg har skiftet bopæl og skal hermed have ny speciallæge. Jeg mangler en gynækologklinik i omegnen af Middelfart og har derfor søgt på ”speciallæge klinik middelfart” og ”gynækolog klinik middelfart”. Jeg har fundet flere relevante læger i min søgning, ligesom jeg også har søgt klinik på Krak, hvor jeg bl.a. er faldet over Niels Lunde Fyn og 2-3 øvrige speciallæger i gynækologi med klinik i nabolaget.

Jeg googler på ”gynækolog klinik middelfart” og ”speciallæge klinik middelfart” for at se, om jeg samtidig kan udvælge et stk kompetent praxis til svigerdatteren. Asta har tidligere haft tegn på celleforandringer og var derfor igennem et keglesnit, der gjorde hende bange. Hun er nervøs for at opleve operationen endnu engang, og på den baggrund ønsker hun at komme regelmæssigt hos en gynækolog klinik. Og hun er ligesom mig fynbo. Så hvis jeg finder en fin gynækolog klinik Middelfart kan vi begge benytte det. valget falder på Niels Lunde Middelbart praksissen eller et en af de andre speciallæger i gynækologi i Middelfart og omegn, som jeg har læst om . Vores beslutning kræver en del samtale og sammenligning af deres tilbud og sådan noget som telefontider, og hvornår de har åbent.

Jeg søger selv at være knyttet til en god og dygtig gynækolog klinik Middelfart, som følge af, at jeg mærker ikke så lidt irritationer med overgangsalderen og døjer med ture med varme, så det inderste lag tøj oftest er helt vådt. Symptomerne vil jeg gerne have en speciallæge i gynækologi som eksempelvis Niels Lunde Middlefart eller tilsvarende til at se nærmere på. Måske kan jeg kan få en virksom behandling, der stopper ubehaget.