Jeg har gået noget tid på håndbold efterskole

Jeg har nu læst på håndbold efterskole (www.halstedhus.dk/efterskole-haandbold) nær Midtjylland i cirka to måneder. Jeg kan betro, at efterskolen virkelig overskygger samtlige forventninger. Inden jeg startede var jeg temmelig nervøs over, hvorvidt jeg ville kunne have det godt med bo flere måneder på håndboldefterskole. Jeg arriverede og følte mig lidt nervøs. Men vi alle havde det absolut på samme måde. Min gang-veninde Emmily spiller også efterskole håndbold, og der kan hende og jeg følges ad. Dette var betryggende da vi var nye. Her for tiden har jeg først og fremmest lært dem at kende, som ligsom jeg selv er på håndboldefterskole linjen. Skolen har flere end 88 fyre og piger i alt, jah jeg har ikke lært navne på alle .

Min hverdag på håndbold efterskolen

På min håndbold efterskole er enhver op før 07 .. fordi vi skal gå/løbe ! Jeg foretrækker at spise morgenmad under dundynen i langsom stil. Efter vores tur ude får vi luksus morgenbuffet. Efter morgenmaden skal vi have normal matematik og dansk-undervisning. Om eftermiddagen udøver jeg efterskole håndbold. Samtlige unge fra håndbold efterskole + de øvrige sports linjer er til middagsmad kl. 6. Derefter skal alle unge sidde i vores værelse en stilletime. Det er i grunden super hyggeligt at have en times tid, hvor du bare ved at alle laver lektier og slapper af. Jeg ved ikke, hvornår de lektier ellers skulle blive lavet. Størstedelen af hverdagen er vi med til undervisning eller spiller efterskole håndbold – og derudover hænder der konstant sjov som jeg ikke vil gå glip af. Mine venner viser deres fotos, mine venner og jeg holder føds’dage for alle på gangen, vi spiller Settlers, holder masser af film, danser lancie eller også har en af de andre iværksat en leg. Efter at undertegnede er startet på håndbold efterskole befinder jeg mig mest på vores værelse under timen med stilhed eller når P3 spiller Det elektriske Barometer.