Import/eksport af luft dyser, spray teknik, kontraventil og væske luftdyse kender lille mig ik meget til

I, der har læst med i nogle uger har nok opdaget, at undertegnede fik spritny fyr. Før i tiden har jeg flitert med alt fra håndværkere til fuktionærer, men nu har glade mig faldet over et stk fyr, som jobber med af væske luftdyse, kontraventil » mt-spray.dk/tilbehoer/kontraventiler,, luft dyser » mt-spray.dk/luftdyser, og spray teknik » mt-spray.dk,. Nææh emnet er heller ik’ et arbejdsområde, undertegnede kendte til i forvejen. Men her efter nogle uger ved jeg da en smule om f.eks spray teknik og luft dyser. Det kan man bare se.

Robert har arbejde et sted, som tilbyder det største dyse-sortiment i landet. Virkelig cool mener jeg. Personligt kender jeg ik noget til kontraventil, væske luftdyse, luft dyser og spray teknik, dog har nysgerrige jeg blevet klogeret på, at den slags bli’r brugt i virksomhedsindustrien og at den slags væske luftdyse/luft dyser ka’ kan pynte på índustriens økonomi. Jeg finder det egentligt vældigt fængslende at få et indblik i den slags som luft dyser, spray teknik, kontraventil og væske luftdyse og forstå noget helt nyt.

Ind imellem tager han opgaver med om aftenen og klarlægger hist og pist vedrørende luft dyser, kontraventil, væske luftdyse og spray teknik luft dyser, væske luftdyse, kontraventil og spray teknik. Eller han ska’ lige klare. Som oftest ka’ sit sjob med væske luftdyse, luft dyser, kontraventil og spray teknik bli’e inden for tiden på arbejdet og lægger sin interesse på mig og vores hobbyer, i tiden når fyren er hos mig. Det værdsætter jeg.