I den situation at du ønsker en træfacade, som varer for evigt, bør du være sikker på at anvende maling

At havens træstrukturer er forfaldent samt suger meget fugt ind, sker det tit, at folk opsøger mig som ekspert og fortæller. At deres plankeværk ikke var godt nok dækket med maling, har folk som regel ikke været klar over, og de ender med at gå i panik. Husk at dække træet med holdbar træmaling, således holder det en del længere: her har jeg altid dette råd. Det bedste er helt sikkert at beskytte træet fuldstændig fra starten, førend det på nogen måde rører ved vind og nedbør. At træet er behandlet overalt samt ej kun de kanter, der skal vende udad, vil du dermed være sikker på, når plankerne beskyttes før det på nogen måde sættes op.

Vand plus alger er uden tvivl træplankernes største angribere. Nedbøren trækkes nemt op i træet og forårsager udvidelse, og alger vil få træet til at rådne, dersom de ej dræbes. Flere typer af maling der hjælper, findes der til alt held, og det skal ej at være det, som fuldstændig fjerner indholdet af din pengepung. En del af de optimale mærker sælges billigt, og leder man en smule som værende forbruger, kan man let finde steder, hvori denne maling sættes til salg. Efterfølgende må man ellers kun huske at beskytte træet ordentligt med den nye træbeskyttelse, gerne flere omgange, plus således bliver huset beskyttet mod mere skader i årtier.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>