Hvem efterstræber brands som Skoda?

Det er ikke ualmindeligt, at små drenge er fortryllet af automobiler. De drømmer herved tit om at udleve drømmen som tekniker på biler som voksent menneske. På et autoværksted kan de komme helt tæt på dé bil-brands og bil-serier, de er mest opslugt af, såsom Skoda , www.skoda-birkerod.dk, og Skoda Fabia - www.skoda-birkerod.dk/Nye-biler/SKODA-Fabia/Default.aspx – . Det er vel at mærke selvfølgelig udelukkende hvis, de får et embede på et Skoda værksted , www.skoda-birkerod.dk/Vaerksted/Default.aspx, .

Det er afgjort & vidst, at på samme måde som utallige unge attrår at uddanne sig til mekanikere, ønsker øvrige drenge om at få en hverdag som brandmænd eller jordomsejler. Det er ikke usandt, at forhåndværende erhverv ofte ikke er de erhverv, piger attrår. Deres drømme for det liv, der kommer huser jævnligt ikke en Skoda og heller ikke en Skoda Fabia! Ligeså lidt, som pigerne eftertragter at arbejde på et Skoda værksted.

En pige vil ofte ha’ andre idéer for livet fremadrettet, der ofte består af de menneskekendende beskæftigelser som fx blomsterbinder eller pædagog. Det gode spørgsmål der lyder som følgende, er uungåeligt: kan de uens gener, som henholdsvis piger og mænd er født med, strukturerer dem for viljen til uens jobønsker, eller socialiseres mænd & kvinder til at tiltrækkes af forskellige jobs?

Mange ungmøer vil ikke kunne beskrive, hvorledes en Skoda, eller en Skoda Fabia ser ud. Forudsat biler ikke optager pigerne, vil pigerne ikke være vidende om, ligeså lidt, som de nogensinde kommer til at besøge et Skoda værksted! Os alle kan håbe for folket, at lighed i mellem de 2 køn bliver en realitet i en slig grad, at piger uden at møde fordomme ka vælge at arbejde på et Skoda værksted, ligeså vel som boys kan bortvælge arbejdet med en Skoda og en Skoda Fabia, og i stedet udsøge den karriere, der engagerer mændene!