Hvad anbefaler I? Trædrivhuse, et redskabsskur træ eller pavilloner?

Således at blomsterglade mig inden længe starter op som nye Søren Ryge, skal konen og jeg købe nogle forskellige redskaber, for æblehaven står hyggelig. Vi er moveret til egen bolig her i november. Men der mangler lidt et redskabsskur træ » shpavilloner.dk/redskabsskur,, trædrivhuse eller havepavilloner » shpavilloner.dk/havepavillon,.

Min kone og jeg er altså ikke af en type, der undgår at planlægge. Vores næste projekt rykker automatisk udendørs til græshaven, for nu er alt kommet på ret hold indenfor. Men kan de ekstra krukker, riven og plæneklipperen stå i redsskabsskur træ?? Eller skulle konen og jeg i stedet vælge trædrivhuse eller havepavilloner, og knytte opbevaringsbehovet med potentialet i at sidde udendørs og måske plukke lidt grøntsager en varm beliggenhed? Et redskabsskur træ, trædrivhuse eller havepavilloner Valget må træffes.

Jeg vurderer ej, at vi skal afsætte plads på redskabsskur træ og havepavilloner/pavilloner » shpavilloner.dk,. Jeg søgte på ”redskabsskur træ”, fordi det umiddelbart er det, undertegnede og fruen startede med at overveje. Damen og jeg har anspurgt vores venner og bekendte og samtidig eftersøgt lidt på internettet. Og det lader til, at vennerne der har købt havepavilloner anbefaler pavilloner, de personer der har trædrivhuse alene vil tilråde trædrivhuse og … ja I forstår pointen.

Og jeg kan godt se, at pavilloner eller trædrivhuse er mere åbne, charmerende og fleksible end hvis vi køber et skur, som kun kan bruges som pladsopbevaring.

Men Stina ønsker sig en slags pavilloner/havepavilloner eller lign., som hun kan bruge under blæst & regn og være i den finde have. Så det ender jo sandsynligvis med, at hun ender med at bestemme. Og dermed kan plæneklipperen være i vores garage.

Damen har endvidere plæderet for,, at hun sagtens kan få plads til mindste have redskaber, hvis vi køber et af de havepavilloner, konen foretrækker at vi køber. Nok er haven normalt herrens domæne, men sørme ikke når afgørelsen omhandler arrangement, det har jeg nu forstået.