Hos mig og min mand har vi meningsforskelle – kager og pølser og lege til de små imod hegnsstolper + havelåger

Kender I til fnidder på hjemmefronten? Manden ser for tiden ikk ud til at ku’ kaste sine tanker på andet end hegnsstolper - www.hegns-snedkeren.dk/hegnstolper – og havelåger - www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havelaager – , i mens jeg stresser rundt & tænker over mindstebarnets fødselsdagsfest for børnehaven vedrørende fyldet til lagkagerne + sodavand. Iiih. Jeg og ham vil tage os sammen og få ombytte vores lille parks ældede hegn, og det arbejde gør at jeg og manden skal have ubrugte hegnsstolper og at min mand og jeg må udse et valg imellem utallige havelåger. Men ku’ det projekt ikk godt vente til festen for børnehaven, hvor ham og jeg får 21 børn på visit, er klaret? Det vurderer jeg er ret hektisk at fikse alene.

I det øjeblik at de mange børn er blevet underholdt med daimlagkage og skattejagt, så kan vi os to sammen rekvirere hegnsstolper og havelåger. Ellers tror jeg ikke, at jeg slipper for kærestens sniksnak om haveplaner, fordelene med havelåger med lås og hegnsstolper i træ eller aluminium. Decitions decitions

Selv har jeg ik’ skænket min egen smag når det gælder havelåger og hegnsstolper en tanke. Hegnsstolper og havelåger har før været en ting, som stod der, de steder jeg har levet som barn og ung. Men jeg og manden må vælge det praktiske til haven, i dag hvor ham og jeg lever i hus. Kæresten er kommet frem til et par favorable virksomheder online og han ka’ ikke fastlægge sig på om han foretrækker hegnsstolper i aluminium eller træ. Jeg er nok gladest for træstolperne, meeen det kan også muligt at aluminiums hegnsstolper virker ganske pæne og stærkere? Måske er det bedst?

Vi snakkede hvorvidt vi skal ankøbe en høj havelågen, og for nyligt opdagede min kæreste nogle solide havelåger, der heldigvis også kan låses. Den tanke er dejligt, idet kæresten og jeg lever for enden af vejen, hvor der har været adskillige indbrud.