Her kommer ingen tvivl omkring, at 3d print modellering København bliver anvendeligt for os alle!

At udtænke specielle huse & opleve glæden hos mine klienter, når de får vist det endelige look, har jeg hver gang elsket, & i ni sæsoner har jeg kaldt mig ingeniør. Dengang jeg startede som ingeniør, brugte vi mange timer på at designe vores ejendomme på papir & tit danne prototyper med papmache, gips eller træ. Det var uden tvivl lidt en lettelse, dengang vi overgik til computermodeller, for det tog meget lang tid. Uden besværligheder var jeg i stand til at bygge en bolig anvendende computermodeller, plus vi var endda i stand til at sende computermodellerne til kunderne, så de kunne se på designet i deres egen tid. Men naturligvis forekommer det vanskeligt at ende med en fuldendt idé omkring din nydesignede ejendom, når du bare er i stand til at beskue det på en skærm. Pga. dette bliver etableringen af 3d design København (www.jespersentryk.dk/3d-print/koebenhavn) en fantastisk hjælp for vores virksomhed!

Enklere bliver det altså ikke: anvendende 3d design København kan vi forvandle vores elektroniske modeller til fysiske konstruktioner med bare ét tryk på en knap! På denne måde kan vores kunder se deres ejendom på computeren, samt såfremt de ønsker, vil vi let kreere 3d print (https://www.3dhubs.com/copenhagen/hubs/jespersentrykdigital) modellering København » www.jespersentryk.dk/3d-print/3d-print-materialer-koebenhavn,, der bliver i stand til at kreere en virkelig model af deres drømmebygning. Fx 3D printede jeg et håndtag til vores ovn, der ej kan købes i butikkerne mere – så jeg har samtidig brugt 3d print modellering København til at designe nogle dimsedutter til min bolig.