Har hjemmet brug for en ordentlig tur? Gør jobbet på egen hånd eller køb professionel tagrens, facaderens, algebehandling tag og fliserens

Facaderens » http://alge-stop.dk/rensning-af-facader/,

Savner du et styk lækker facade, der ser ud som da den var ny, så er facaderens det rette. Har du graffititags på muren er facaderens ogsåígen løsningen på dit problem. Man kan vælge at klare arbejdet selv, men er du ikke nænsom kan facaderens beskadige murværket. For eksempel kan kemisk behandling eller sandblæsning ødelægge og affarve murværket. Sandblæsning kan gøre murværket mere påvirkelig over for ny smuds, mens kalkede mure ikke klarer kemisk facaderens. Så søg den ordentligt hjælp hvis du ikke betaler dig fra at få opgaven fikset af professionelle, så arbejdet bliver udført ordentligt og nænsomt.

Tagrens og algebehandling – tag

Forår og tidlig sommer er højsæson for algebehandling tag » http://alge-stop.dk/algebehandling/, og tagrens. Det er en fornuftig tanke at få forbindelse til en faguddannet virksomhed, da det er en besværlig affære at kravle rundt oppe på taget og udføre tagrens på egen hånd. Du tænker måske, om du ikke bare kan droppe det, men sådanne alger skal væk, for de udvikler sig til mos og medføre sprængninger ved frost. Desuden kan jævnlig algebehandling tag og tagrens hæve levetiden meget.

Fliserens » http://alge-stop.dk/rens-og-impraegnering-af-fliser/,

Har du flisepest og beskidte, fedtede fliser så skaf fliserens. Brug fliserens og fiks arbejdet selv via tryk eller knofedt – eller slip for hyret og få erfarne personer der kan gøre arbejdet effektivt og til en billig pris. Det er mest ukomplicerede, for fikser du opgaven på egen hånd, skal man bl.a. være forsigtig med ikke at komme til at rense fugesandet væk, hvis man renser med højtryk… Og knofedt har det jo med at være særligt tidskrævende at virke med .