Fyns hf-kursus – Stå Stærkere

Kunne du tænke dig at læse en Hf Fyn?

Måske ved du allerede, hvad du har lyst til at arbejde med. Det kan være, at du ser frem til at blive politibetjent, sygeplejerske eller socialpædagog, eller det kan være, at du går i stedet efter en naturfaglig uddannelse på universitetet. Uanset hvilke drømme for din uddannelse, du tænker over, ved jeg, at en Hf Fyn giver dig det bedste udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu ved jeg, at jeg skal studere til lærer på seminaret, og jeg er overbevist om at komme ind.

Er du usikker på, hvad du vil arbejde med senere i livet? Det vidste jeg heller ikke, da jeg blev færdig med skolen. Men Fyns hf-kursus giver mulighed for 2 år til at finde din vej.

Hf Odense , http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus, – Opfyld dine drømme

Bliver du færdig med 10. klasse til sommer, og drømmer du om at opnå en HF på Fyn med uanede muligheder til rådighed? Når du læser din hf i Odense hos Fyns Hf-kursus, så kan du selv styre hf-en til præcis den retning, som du vil ind på.

Udover den klassiske HF , hvor der er valgfag på niveau a til c, tilbyder de på Fyns HF-Kursus nemlig linjerne: Pædagoglinjen, Sproglig Hf, politilinjen samt Naturfags- og sundhedslinjen. Disse er hver især skræddersyede så de kan forberede dig til drømmeuddannelsen.

Fyns hf-kursus har adgangskrav

Har du lyst til at læse din Hf Fyn hos Fyns hf-kursus? Så må du opfylde en række adgangskrav. Er du gået ud af 10. klasse for mere end end et år siden? Så bliver du bare indkaldt til en optagelsessamtale, hvor de så tester dine personlige og faglige kompetencer.

Går du ud af folkeren til maj, skal din skole vurdere, om du på nuværende tidspunkt er klar til starte på en HF eksamen. For nogle er det nødvendigt, at komme til optagelsesprøve, før du kan starte på din hf hos Fyns hf-kursus. Det skulle jeg, men det er slet ikke så slemt, som det kan lyde.