Første uger som ny på højskoleforløb med højskole fotografi samt højskole skuespil

Når vi når tirsdag har glade jeg spenderet 1 måned på min højskole, – jeg er meget vild med min nye højskole. Undertegnede er absolut entusiastisk over det her forløb med højskole fotografi (www.odderhojskole.dk/lange-kurser/lange-kurser/valgfag-alfabetisk/fotografi) og højskole skuespil (www.odderhojskole.dk/lange-kurser/film-tv/skuespil). Jeg dvælede ved, om jeg hellere måtte finde mig en fremtidssikker uddannelse såsom uddannelsen til lærer, eller såfremt jeg i stedet skulle springe ud og virkeliggøre dagdrømmene om at blive fotograf eller skuespiller. Med tanke på det virker højskole skuespil + højskole fotografi en klar udsigt for at teste, om jeg brænder nok for det fag og har evner for det.

Undertegnede har fået anbefalet at bruge tid på højskole fotografi + højskole skuespil af hjerteveninden, efter at jeg har tusset rundt og puslet med mine mulige drømme for fremtiden hen over nogle måneder. Mathilde var selv på højskole og arbejdet med højskole fotografi, og hun er i dag blevet optaget på et styk fotograf-uddannelse. Det er så vildt gået. Jeg har samtidig for nyligt haft en samtale med en bekendt, som har fået plads på Syddansk skuespillerskole som følge af et kursus i privatundervisning samt højskole skuespil. Det pirrer mine drømme.

I dag har jeg været på højskole-opholdet med højskole skuespil & højskole fotografi noget tid og det virker simpelthen virkelig rart. Det forvirrer mig lidt i forhold t det med at beslutte mig, fordi undertegnede elsker både højskole fotografi plus højskole skuespil – samtlige kurser virker super dejlige. Måske hælder jeg mere til højskole fotografi, hvor jeg absolut oplever hvordan jeg blomstrer og får ros for de fotos, jeg tager. Men det er også fedt at lære højskole skuespil og lege med spil og dramaturgi og teater.