Forsatsvinduer i vores villa har ført til friskere indendørs luft – slut med skimmel

Siden min kæreste & mig er flyttet ind i det lidt slidte, gamle bungalow, så opnåede jeg virkelig nye erfaringer med isolering til forsatsvinduer (http://www.frbvinduet.dk/forsatsvinduer/) og risiko for skimmelsvamp. Jeg er det skøre vinduesorakel … grin. Vi har fået opsat forsatsvinduer, efterisoleret og har desuden kommet af med det her råd og skimmel, som min kæreste stødte på i soveværelset. Det tænker jeg vi har fået ordnet ganske godt August og jeg, som at der begge er vant til at bo i lejlighed med en der kommer og fikser alt.

Forsatsvinduer kan ses som vinduesrammer uden sprosser. Jeg installerede hjemmets forsatsvinduer på det inderste af vinduerne. Nemt & let. Du kan alternativt. Men det kostede mere end dobbelt så meget sammenlignet med forsatsvinduer, og når vi bor i en slidt villa, så står projekterne i kø.

Hvis du ændrer de til forsatsvinduer, så kan træk og kondens eliminieres. Jeg googlede og kunne forstå, at forsatsvinduer var et virkeligt perfekt valg, for det gamle hus døjede med ganske meget kondens og fugt dengang da vi købte huset.