Firmagaver indeholdende kræs som chokoladekarameller og fudge

På arbejdspladsen er jeg valgt til at stå for årets firmagaver {karamelleriet.com/item/firmagaver}. Assistentjobbet har jeg jo kun besiddet 4-5 uger og jeg kender ik mine kolleger og deres ønsker indgående. Men langt de fleste er et bundt lækkermunde, så fudge {karamelleriet.com/item/fudge}, crunch og chokoladekarameller falder tit i god jord. Specielt chokoladekarameller og fudge bli’r hyppigt medbragt til særlige lejligheder, og opmærksomme jeg har opdaget, at det endvidere er noget, de ansatte forærer til pakkespil. Så jeg tror at firmagaver som indeholder chokoladekarameller og fudge vil blive værdsat.

Jeg har opdraget en webbutik, der eksempelvis forhandler fudge i udgaver med klassisk med vanilje, chokolade og lakrids. Og som desuden fører chokoladekarameller plus karameller der smager af sød eller salmiak lakrids, mint eller særlige chokoladekarameller med kaneltvist. De har reelle priser, mens de også har appetitvækkende æsker der fungerer super duper til at give som firmagaver på arbejdet.

Firmagaver der kan spises er absolut et hit. Det siger min erfaring. Jeg har inden min rejse jobbet i virksomheder, hvor de fik foræret duge fra Georg Jensen eller kaffekander fra Bodum. Men så fremt der arriverer chokoladekarameller, øl eller fudge i firmagaver, så er medarbejderne gladere for gaven. Der findes flere undtagelser, men voksne mennesker behøver jævnligt ikke yderligere duge eller kander, mens det altid mødes positivt med firmagaver med spiselige ting.