Find en vikar til din virksomhed, så får du en let plus fungerende udvej

Jeg vidste altså ikke, hvad for noget jeg ville studere, da jeg gik ud af HF, plus jeg havde oveni brug for en pause. Jeg havde fået nok af skolen, så jeg blev enig om at tage et friår. Jeg besluttede i stedet for at finde et arbejde, så jeg kunne få råd til en lejlighed, for uheldigt nok besad jeg ikke nogen kontanter til at rejse ud i verden. Jeg følte mig rent ud sagt meget ligeglad med, hvilket arbejde det ville blive – jeg skulle kun have en masse mønter. Jeg overvejede egentlig at opsøge vikarservice, for uheldigt nok fandt jeg jo ud af, at det ej lige bliver så problemfrit at opsøge en stilling og de var heldigvis klar til at hjælpe mig med at søge en stilling. Det viste sig egentlig at være en enormt sensibel løsning, så jeg var vikar (ir-group.dk/vikar).

Man undgår, at man personligt skal bruge tid på at skabe 300 ansøgninger plus som vikar får man snildt et arbejde. Virksomheden kreerer ens profil, plus så bliver folk i stand til at læse den, når de skal bruge en vikar Roskilde (ir-group.dk/vikarbureau/roskilde-kontakt). Oveni bliver man som vikar Næstved (ir-group.dk/vikarbureau/naestved-kontakt) blot hyret i lidt tid af gangen, hvilket har den betydning, at man ikke får mulighed for at blive træt af sin beskæftigelse. Jeg har været vikar i flere måneder nu, plus jeg synes egentlig, at det virker ganske dejligt. I det tilfælde at jeg en dag finder ud af, hvad for noget jeg ønsker at gøre karriere inden for, bliver det forhåbentligt ikke lige så vanskeligt af få job, fordi jeg skaber mange kontakter i mange brancher.