Et trægulv af ask, birk, bøg, eg, fyr, gran eller ahorn

At erhverve et splinternyt gardin (www.jemtex.dk/gardin) ser jeg frem til. Et nyt gardin må jeg anskaffe, grundet at det rullegardin (www.jemtex.dk/rullegardin), jeg har nu, er rigtig opslidt. Helt nyt trægulve (www.jemtex.dk/traegulve.html) vil jeg for resten snart ud at bruge penge på, og jeg har desuden tænkt mig at få nogle tæpper. Jeg tror, at jeg vil anskaffe et mørkebrunt trægulve, pga. at et mørkt gulv er utrolig flot. Jeg synes ligeledes, et gardin i en mørk farve er særdeles nydeligt. Jeg vil yderligere gerne have et mørkt trægulve, pga. at det vil stå godt i kontrast ift. min meget lyse stue. Jeg kan dog ikke nå til enighed med mig selv om, hvorvidt jeg vil erhverve et trægulv fremstillet i eg, fyr, gran, ahorn, ask, birk el. bøg. Jeg kan tillige ej bestemme mig for, hvilket et gardin der er det bedste valg. Jeg tror, jeg får et rullegardin, men jeg vil få noget rådgivning af en ekspedient, idet jeg også skal anskaffe et trægulve. Jeg skal for øvrigt finde ud af, hvilken en slags rullegardin som jeg skal anskaffe, fordi det er muligt at anskaffe masser af divergerende typer. Derforuden tager jeg min moster med, fordi hun har mere forstand på det end mig. Jeg håber, sælgeren i butikken desuden vil hjælpe mig med valgprocessen.