Er du lidt usikker på hvor du vil studere? – Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn gør dig stærkere

Kunne du tænke dig at gennemføre en Hf Odense, Fyns hf-kursus eller Hf Fyn (http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus)?

Måske har dig der følger med her allerede overvejet, hvad du ønsker at være. Det kan tænkes, at du ser frem til at blive pædagog, sygeplejerske eller politibetjent, eller måske går du i stedet efter et sprogligt studie på Odense Universitet.

Uanset hvilke drømme for din uddannelse, du har, er jeg sikker på, at Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense giver dig det mest optimale udgangspunkt for at få dine drømme til at gå i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu vil jeg søge ind på uddannelsen til folkeskolelærer på seminariet, og jeg er helt sikker på at jeg bliver optaget på studiet.

Jeg anede ikke hvad jeg havde lyst til, dengang jeg begyndte. Aner du det heller ikk?. Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn giver dig 2 år til at vælge. Så skal du nok komme det nærmere.

Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense – Opfyld dine drømme for fremtiden

Bliver du færdig med folkeren til juni, og kunne du tænke dig at have en uddannelse med masser af muligheder? Såfremt du studerer din HF i Odense hos Hf Odense, Hf fyn eller Fyns hf-kursus, så har du mulighed for at gå efter HF’en til lige præcis den studieretning, som du drømmer om at komme ind på. En personlig anbefaling herfra.

Som supplement til den almindelige HF med valgfag på a, b & c niveau, tilbyder de på Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense samtidig liniern: Sproglig Hf, Pædagoglinjen, politilinjen samt Naturfags- og sundhedslinjen. De er sørme skræddersyede så du kan gøre dig klar til din drømmeuddannelse.

Adgangskrav til Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense

Har du lyst til at læse en Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så må du leve op til en hel masse adgangskrav. Afslutter du 10. klasse til forår, skal dine lærere vurdere, om du kan gennemføre en hf eksamen. Det kan være nødvendigt, at komme til optagelsesprøve, før du kan starte på din hf hos Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus. Det skulle jeg faktisk ikke så ubehageligt, som det kan lyde.

Er du gået ud af 10. klasse for mere end end et år siden? Så bliver du bare indkaldt til en optagelsessamtale, hvor Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn så vurderer dine personlige og faglige kvalifikationer.

Det klarer I nemt, så I kan komme på Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense som mig