En rekommandering fra mig af John Masters Organics, ID voks og HH Simonsen wet brush

Jeg sværger lidt til John Masters Organics , http://www.cleanskin.dk/collections/john-masters, , min HH Simonsen wet brush , http://www.cleanskin.dk/collections/hh-simonsen, og ID voks , http://www.cleanskin.dk/collections/id-hair, , hvis jeg vælger hårprodukter.

ID voks findes både til længere frisurer og kort hår – jeg sværger selvsagt til den til en længere frisure. Produktet er kaldet ID voks hard gold støtter det opsatte hår i flere timer. De dage jeg bruger krøllejern holder krøllerne i længere tid v.h.a. ID voks. I Inden jeg hørte om ID voks, så holdt stylingen ikke mere end højest nogle timer. Men med ID voks holder krøllerne.

Min elskede HH Simonsen wet brush er ofte ik til at komme uden om i hverdagen. Den børste er uundværlig til tøsens knudrede frisure efter en lang dag i børnehaven lige som jeg bruger den desuden til mig selv. HH Simonsen wet brush glider blot lige igennem manken både når håret er vådt og tørt. Herligt. Som følge af det er HH Simonsen wet brush en overbevisende favorit på badeværelset.

Som navnet antyder er John Masters Organics økologiske dyrket hele vejen igennem og jeg anvender igen og igen hårkur & santvandssprayen fra John Masters Organics. Den er min absolutte favorit fra John Masters Organics for kuren giver en anelse struktur.