En rejsearrangør efterskole ville være den sjoveste ting, der hændte da jeg var teenager

Fra den personlig udvikling efterskole {http://www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/valgfag/}, hvori jeg befandt mig i en sæson bagefter folkeskolen, fik jeg for en uge siden en invitation til en middag med min gamle klasse. At finde ud af, hvorledes samtlige af mine kammerater har klaret sig, og hvilke ting de arbejder med nu, glæder jeg mig enormt meget til, for det bliver egentlig over utallige sæsoner siden, jeg befandt mig der. Jeg ved, at det bliver en herre fed fest, hvori vi kan tale om enhver af de spændende erindringer, vi har fra året på rejsearrangør efterskole {http://www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/europarejsen/}.

Jeg havde kendskab til flere fortællinger omkring, hvor spændende det ville være, så turen på personlig udvikling efterskole var en ting, som jeg havde ønsket mig størstedelen af 9. klasse. Jeg vidste slet ikke, hvilke områder, jeg helst ville læse, så jeg vidste godt, at jeg ikke var parat til en gymnasiel uddannelse. Dertil ville jeg helst forsøge nogle en smule mere interessante fag, der ej kan vælges på videregående uddannelser, blandt andet boksning. En del forskellige emner, som jeg var helt vildt spændt på at gå i kast med, tilbød den rejsearrangør efterskole jeg valgte.

Jeg prøvede først efterskole boksning {http://www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/boksning/}, af den grund at jeg syntes fitness virkede ret blæret, samt på grund af at jeg tilmed ønskede at slippe af med en smule fedt såvel som blive lidt mere muskuløs. Bagefter kunne jeg tænke mig at prøve efterskole outdoor, i hvilket man prøver at klare sig i naturen med moder Jords egne midler. Jeg har faktisk benyttet denne kunnen hyppigt siden, for min familie & jeg elsker at tage på campingtur i bjerge langt væk fra byerne.