En ny dildo til mig såvel som andet sexlegetøj

Min kæreste og mig kunne godt tænke os at få mere erotik i vores parforhold, og pga. det har vi set os om i en shop med sexlegetøj sammen og erhvervet nogle forskellige ting, eksempelvis en ny dildo, der kan hjælpe os med at få gang i sexlivet igen. Det er ikke ret ofte, at vi har sex, og såfremt vi endelig har sex, er det en anelse ensformigt, og pga. det forsøger vi at bruge noget sexlegetøj, så vi kan få sexlysten tilbage. Det eneste sexlegetøj, som min fyr og mig var i besiddelse af i forvejen, var en dildo, som ikke fungerede længere. Min kæreste elsker egentlig erotik, men han har været ganske stresset på arbejdet, så vores sexliv er ikke ligesom før. Han har faktisk, så længe jeg har kendt ham, været begejstret for forspil, og han synes godt om at se mig onanere med en dildo, idet vi skal til at have sex.

Vi var inde i shoppen, der solgte erotik såvel som sexlegetøj for nylig, og der anskaffede vi os en stor del varierende ting. Noget til mig, som f.eks. en dildo, plus noget til ham, samt noget, vi begge to kommer til at nyde, købte vi. Virkelig frækt at kigge på sexlegetøj med min fyr var det, så vi fik egentlig helt lyst til at gå hjem for at have sex sammen med det samme – og ved I hvad? Det gjorde vi!