En kompetent fodbold efterskole er ikke vanskelig at finde frem til!

Et ophold på fodbold efterskole er, hvad min datter skal spendere det snarligt kommende år på… Vi synes alle, at det er formidabelt, men jeg må dog bekende, at dét samtidig bliver lidt trist. Hun er aller 1. pus, som tager hjemmefra, & vi skal af den grund vænne os til at hun ik’ er der… Det har siden barnsben været hendes ønske at gå på fodbold efterskole, fordi hun er meget optaget af fodbold! Hun stræber efter at kunne dygtiggøre sig ved at deltage i meget efterskole fodbold, af den årsag, at hun lægger inde med et stort ønske om at blive betalt fodboldspiller. Vi har således alene valgt hendes skole ud fra dét ene kriterium, at det var en fodbold efterskole, der formåede at tilbyde dygtigt efterskole fodbold. Efter adskillige timers intensiv research, & mange besøg på Danmarks efterskoler, lokaliserede vi en meget dygtig fodbold efterskole…

På den tid mærkedes det som om, at der var kolossalt lang tid til… & nu er der pludselig ik lang tid til, at hun i 365 dage skal stå på egne ben… Så vi i familien har jo i grunden haft godt med tid til at forlige os med realiteterne, men jeg syntes altså stadigvæk, at det bliver meget sørgeligt ik´ at kunne kysse hende godmorgen. Men samtidig hermed er jeg jo bestemt helt vildt oppe og ringe på hendes vegne, jeg er virkelig ikke i tvivl om, at hun vil få et livsbekræftende ophold på fodbold efterskole. Jeg gik jo selv på en fodbold efterskole, dengang jeg var fjorten år, & jeg havde et fantastisk år! Mit år på fodboldefterskole er egentlig et år, jeg ret tit mindes! Så jeg forsøger at huske Katrine på, at hun skal huske at nyde opholdet, mens hun er der, for før hun får set sig om, er efterskoleåret omme… Jeg husker klar tog tydeligt, at jeg følte, at mit år gik fantastisk stærkt. Jeg er stolt af, at hun tager sit fodboldtalent alvorligt, så naturligvis skal hun spille så meget fodbold som muligt. Men samtidig skal hun være bevidst om at prioritere det sociale også.