En idé om kørekort til speedbåd/speedbådscertifikat – et speedbådskort gives filejsen

Casper har inden længe fødselsdag, og dér tænker jeg på at forære ham et kørekort til speedbåd (www.dksp.dk/koerekort-til-speedbaad). Han har i flere måneder sniksnakket om at tage et speedbådscertifikat (www.dksp.dk/speedbaadscertifikat), der muliggør at han kan sejle ud sammen med drengene – og jeg kan selvfølgelig også komme med. Mine tanker er at den slags speedbådscertifikat vil lede til fantastiske dates til eksempelvis fortene uden fir Københavns havn eller aftenhygge i Hornbæk Havn.

Naturligvis er det ikke på den måde, at han bliver overrasket med et decideret speedbådscertifikat. Det er selvfølgelig blot et indledende gavekort til et speedbådskort (www.dksp.dk/speedbaadskort) jeg mener – ham vil naturligvis egenhændigt komme på træningsbænken for at tage det her kørekort til speedbåd, men jeg har taget initiativet og betalt, så fyren kommer afsted.

Det er lige mig at være på en båd. Stemningen er dejlig, og jeg holder måske overraskende nok afat lave ingenting på båden, styre båden. Manglende wifi. Herligt. Så jeg og kæresten mangler bare sådan et speedbådskort med et kørekort til speedbåd før jeg og kæresten kan sejle ud på ture. Ligesom han kan tage afsted på drengetur så han kan anvende sit nye speedbådscertifikat, hvor undertegnede kan få lidt ro herhjemme. Hans kammerater og mig har det mega fantastisk sammen.