En energimåler bør kun korrigere dit varmeregnskab dersom du ved hvordan man foretager en korrekt aflæsning

For få måneder siden har jeg fået opsat en forbedret energimåler (www.ista.dk/produkter/energimaalere) i skabet i boligen, hvilket gør både aflæsning (www.ista.dk/produkter/aflaesningssystemer) af varme og mit varmeregnskab (www.ista.dk/serviceydelser/vand_og_varmeregnskab/index.html) særdeles meget nemmere. Elmåleren har stor nøjagtighed i målingerne, og denne type har mange opgaver for tilslutning. I min ejerforening er her startet en renovering af det hele. Renoveringen inkluderer selvsagt typiske rum som toilettet samt køkkenet og for eksempel andre nedløbsrør. Dog forandres her desuden et og andet når det gælder energi- & varmeområdet.

Derfor er undertegnede særdeles glad for min nye model, fordi således er jeg overbevist om, at der med garanti var en aflæsning lavet med virkelig markant nøjagtighed. Eftersom at jeg må bruge denne aflæsning til det private varmeregnskab, foruden at foreningen skal dertil anvende tallene, på grund af at kasseren laver et kollektivt regnskab for varme med en plan over, hvor meget alle os beboere hver især må budgettere med at betale a conto til det fælles varmeregnskab. Den energimåler, som jeg fik, er modellen: elektronisk måler med mekanisk flowenhed. Og jeg ser rigtig mange bonusser ved modellen her.

Modellen har vidtstrakt kommunkation. På udvalgte datoer er det mig påbudt at lave en aflæsning af min nye måler. Og dog, jeg er ikke sikker, for dette skulle jeg ved den, jeg havde før. Imidlertid er jeg ej klar over, hvorvidt den nytilkomne er så prof, at mit energiselskab er i stand til at gennemføre aflæsningen udefra. I hvert fald er det afgørende med en aflæsning for at holde styr på det.